Kitaplar 5N 1K okunuyor Etwinning projemiz

Adıyaman-Besni Şehit İmam Tan Ortaokulu öğrencileri Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni Elif Gül Kurt rehberliğinde 06.12.2018 tarihinde Etwinning de Kitaplar 5N 1K Okunuyor projesine başladılar.

Adıyaman-Besni Şehit İmam Tan Ortaokulu öğrencileri Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni Elif Gül Kurt rehberliğinde 06.12.2018 tarihinde Etwinning de Kitaplar 5N 1K Okunuyor -Reading Books (5W 1H) projesine başladılar.Proje ile kendi okuma kararını verebilen nesiller yetiştirmek ,kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve bu süreci eğlenceli, hayat boyu devam etmesi amaçlanmıştır.İlk etkinliğimiz" Kitap en ilginç nerede okunur?" Öğrenciler bu soruya cevap aradı.Bu etkinlik kapsamında tüm proje ortaklarının katılımı ile Türkiye geneli fotoğraf yarışması yapıldı.Öğrencilerimiz kendi belirledikleri ortamlarda kitap okudular ve çektikleri fotoğraflarla yarışmaya katıldılar.

03-01-2019

Yayın: 03.01.2019 - Güncelleme: 03.01.2019 22:05 - Görüntülenme: 274