‘’Kitaplar 5N1K Okunuyor’’ eTwinning Projemizin Kitabı Basıldı

Şehit İmam Tan Ortaokulu öğrencilerinin, öğretmenleri Elif Gül Kurt rehberliğinde dahil oldukları ‘’Kitaplar 5N1K Okunuyor’’ (Reading Books 5W1H) eTwinning projesinin ortak ürünü olan kitabımız basıldı.

5N1K sorularını içerecek programlar kapsamında öğrencilerimize kitap okuma anlayışları oluşturularak kitapları severek okumaları sağlandı.Kitabımız proje ortakları işbirliği ile bir tanesi hikaye tamamlama yöntemi,on bir tanesi proje ortağı öğretmen ve öğrencilerin paylaşımcı yazma çalışması sonucu birleştirilerek on iki hikayeden oluşturuldu.
Hikayeler kodlama,pandomim,Web 2.0 araçları kullanılarak somutlaştırıldı ve öğrencilerin severek katılmaları sağlandı.Hikayelerde Toondoo,Scrach, Animato,Kizio,ınshoot,Story Jumper,Ouarboox, Movie Maker,Little Bird Tales,Voki,Biugi,Wakelet,Adobe Spark,Qr Kod Web 2.0 araçları kullanılmıştır.
Tüm bu çalışmalar sonucunda öğrencilerimizin severek,isteyerek kitap okumaları,okuma alışkanlığı kazanmaları sağlanmıştır.
Yayın: 18.05.2019 - Güncelleme: 18.05.2019 01:53 - Görüntülenme: 271