Mrt

Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır. Şehit İmam Tan Ortaokulu olarak büyük destanımızın kahramanlarını okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle andık. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu destanın yazılması için canlarını veren şehitlerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Şbt

Bugün günlerden yine Beşiktaş!

Okul Müdürümüz Bülent TABAKÇI bu anlamlı ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ,Bizleri yalnız bırakmadılar, bırakmayacaklarını söylediler. Bizi okullarının bir parçası olarak gören ve bu amaçla öğrenci, öğretmen, yönetim kurulu ile BJK Kabataş Vakfı okulları başkanı Sayın Hasan Anıl Cansızoğlu'na ve her zaman bizlerin yanında olan Sayın İlçe Mili Eğitim Müdürümüz  Mehmet Demirel ve Şube müdürümüz Fikret Ürey’e  teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Okulumuzda "O SES ESKİKÖY" yarışması sonuçlandı.Önce sınıflar arası yapılan ses yarışmaları sonucunda okul seçmelerine katıldı. Okul jürisinde Okul Müdürü Bülent TABAKÇI, Elif Gül KURT ve Cihan KAYIKÇI tarafından  Yarışma sonucunda 5/A sınıfından Eflin Özer 1. seçildi. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder BENAP Projesi kapsamında yapılacak ""Mikrofon Sende" yarışmasında başarılar dileriz.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem karne dağıtımı yapıldı. Yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilerimize karnelerini dağıtarak onları tatile uğurladık.Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Karne Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit İmam Tan Ortaokulu ve Beşiktaş İlkokulu olarak Gezi ve Sinema etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda enerji verimiliği haftası kapsamında pano çalışması yapıldı,musluklara "Boşuna akmasın!", prizlere de "Boşa yanmasın!" uyarı yazısı asıldı. ayrıca sınıflarımızda enerjinin verimli kullanılması konusu üzerine eğitici videolar gösterildi ve sunumlar yapıldı.

Ara

Okulumuzda Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı kutladık. Öğrencilerimize ülkemizin geleceği için ülkemiz kökenli malların kullanılmasının öneminden bahsedildi. Emeği geçen öğretmenleimizin ve velilerimizin ellerine sağlık.

Ara

Okulumuzun 7/A sınıfı öğrencileri, haftalık kitap okuma etkinliğini Türkçe öğretmeni Cuma KİRAZKIRMIZI eşliğinde bahçedeki çam ağaçları altında gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz hem temiz hava aldı hem de kitapların büyülü dünyasında yolculuk yaptı.

Kas

Okulumuzda da 24 Kasım 2023 tarihinde Öğretmenler Günü kutlamaları yapıldı. Kutlamalara Okul İdaresi ve öğretmelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Öğretmenler günü kutlama programını düzenleyen, öğretmenlerimize teşekkür eder ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Bu Anlamlı Günümüzde Güzel  Bir Hediye!!!

Öğretmenler günümüzü kutlamak için ve okulumuza hayırlı olsun ziyaretine gelen Akdeniz Su Arıtma sahibi Abdulkadir Hanay abimiz okulumuza su arıtma cihazı hediye ederek günümüzü kutladı kendisine okulumuz ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ederiz.

Kas

Şehit İmam Tan Oeraokulu olarak 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinliği gerçekleştirdik. Okulumuzun bahçesinde, Atatürk'ün vefat saati olan 09.05'te başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın akabinde programa geçildi. Programda günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapıldıktan sonra öğrencilerimiz okudukları şiirlerle ve yapılan etkinliklerle ulu önder Atatürk'ü andı.

Biz de ülkemizin kurucusu, Başögretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve özlemle anıyor; törende emeği geçen okulumuz Türkçe öğretmeni  Cuma KİRAZKIRMIZI ile tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Beşiktaş Spor Kulübü tarafından Besni ilçemizde bulunan Sugözü köyümüze yapılan Beşiktaş İlkokulu’nun açılışı Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Doç. Dr. İshak Şan, Av. Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, Erdemoğlu Holding yönetim kurulu üyesi Ali Erdemoğlu, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, ilçe yöneticileri ve köy halkının katılımıyla yapıldı.

Açılış sonrası depremde vefat eden öğretmenlerin anısına okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Emeği geçenlere teşekkürü borç biliriz.

Ekm

Okulumuz Öğretmeni Elif Gül KURT'un ortağı olduğu Avrupa projemiz başlıyor. Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda STEM etkinliklerinin yapılacağı projemiz kapsamında 10 Türk, 4 Romanya, 2 Moldova Cumhuriyeti, 2 Ürdün ve 1 Yunanistan olmak üzere 19 paydasimiz yer almaktadır. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi yad ediyoruz...

Ekm

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun ve Besni İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Mehmet Demirel okulumuzu ziyaret ederek yapımı devam eden Beşiktaş Jimlastik Kulübü tarafında yapılan okul inşaatında incelemelerde bulundu .Ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ederiz.

Okulumuzda devam eden DYK kursumuzdaki öğrencilerimizle sohbet ederek ihtiyaç ve taleblerini dinledi.Öğrencilerimize gerekli uyarıları yaparak kurslarda görev alan öğretmen ve idaremize teşekkür etti.