Şehit İmam Tan Ortaokulu projeleriyle velilerinin kapısını eğitim teknolojilerine açıyor

02-01-201902-01-201902-01-2019

ADIYAMAN-Besni Şehit İmam Tan Ortaokulu’nda tüm Türkiye’den öğretmenlerin katılımıyla başlayan Öğretmenim E-Kapım Açılınca isimli eTwinning projesi kapsamında okulumuz Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni Elif Gül KURT Kasım 2018 itibariyle öğrencilerini evlerinde ziyaret etti.Öğretmenim E-Kapım Açılınca projemizle doğru kullanıldığında teknolojik uygulamaların faydalarını öğrenci ve velilerimize göstermeyi; onları evlerinde en doğal ortamlarında gözlemlerken, web 2.0. araçlarını kullandırarak bilimsel, teknolojik, matematiksel uygulamalar, zeka oyunları, kodlama çalışmaları yapacakları bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz. Veli ziyaretlerinde evlerde yapılan bu çalışmalarla veli ve öğrencilerimizin birlikte zaman geçirme becerisini pekiştirmeyi, ziyaretlerde yapılan etkinlikleri web ortamına taşımayı planlıyoruz. Bu sayede öğrenci, veli, öğretmen işbirliğini güçlendirerek; her birine çağın gerektirdiği eğitim teknolojilerini kullandırmak istiyoruz.İlk etkinliklerimiz Quiver uygulamas ile Türk Bayrağı Çalışması ve Arttırılmış gerçeklik uygulaması ile Atatürk Çalışması yapıldı.
Yayın: 02.01.2019 - Güncelleme: 02.01.2019 17:23 - Görüntülenme: 269