Şehit İmam Tan Ortaokulunda ‘’Annemle Okuyorum’’ eTwinning projesi

Adıyaman/Besni Şehit İmam Tan Ortaokulu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Kasım-Mayıs ayları arasında gerçekleştirecekleri ‘’Annemle Okuyorum’’ isimli e-Twinning projelerine çalışmalara başlamıştır.

ADIYAMAN-Besni Şehit İmam Tan Ortaokulu 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Elif Gül KURT danışmanlığında ´Annemle Okuyorum´ isimli e-Twinning projesinin ortağı olmuştur. Proje kapsamında öğrenciler, dünya klasiklerinden istedikleri bir kitabı seçip üç hafta içerisinde okuyacaklar ve dördüncü hafta annelerine kitabın içeriğiyle ilgili bilgi verecekler. Kitabını bitiren öğrenciler kendi aralarında kitap değişimi yapacaklar ve bu süreç sene sonuna kadar sürecektir. Bu proje Türkiye´nin farklı illerinde uygulanmaktadır.

03-01-201903-01-201903-01-201903-01-2019

Yayın: 03.01.2019 - Güncelleme: 03.01.2019 21:55 - Görüntülenme: 338