Ekm

Okulumuz Öğretmeni Elif Gül KURT'un ortağı olduğu Avrupa projemiz başlıyor. Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda STEM etkinliklerinin yapılacağı projemiz kapsamında 10 Türk, 4 Romanya, 2 Moldova Cumhuriyeti, 2 Ürdün ve 1 Yunanistan olmak üzere 19 paydasimiz yer almaktadır. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi yad ediyoruz...

Ekm

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun ve Besni İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Mehmet Demirel okulumuzu ziyaret ederek yapımı devam eden Beşiktaş Jimlastik Kulübü tarafında yapılan okul inşaatında incelemelerde bulundu .Ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ederiz.

Okulumuzda devam eden DYK kursumuzdaki öğrencilerimizle sohbet ederek ihtiyaç ve taleblerini dinledi.Öğrencilerimize gerekli uyarıları yaparak kurslarda görev alan öğretmen ve idaremize teşekkür etti.

Ekm

Kod Haftası 2023 yılı teması “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” olarak belirlenmiştir. Kod Haftası, 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ekm

"Cumhuriyetimizin 100.Yılında 2023 Türk Bayrağı Yapma" projemizi Türkiye'den katılan 344 öğretmen ve öğrencilerimizle işbirliği içinde, çalışmalarımızı tamamladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023 Türk Bayrağı yapma hedefindeyiz.

May

DEPREM SONRASI OKULUMUZ BAHÇESİNE BEŞİKTAŞ SPOR KULÜBÜ TARAFINDAN 4 DERSLİKLİ VE ATÖLYELERİ İLE ÇOK KAPSAMLI OKUL YAPIMINA KARAR VERİLDİ VESİLE OLAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDER KÖYÜMÜZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM.

Ock

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Polat köyünü unutmadı.Hayırsever iş insanlarının göndermiş oldukları 200 bot ve 200 monttan oluşan yardım paketini ; Eskiköy, Bereketli,Çaykaya ve Eğerli köylerindeki tüm öğrencilerimize ulaştırdık.Bu güzel ve anlamlı davranışa vesile olan Sayın Mehmet Polat müdürümüze ve hayırsever iş insanlarına teşekkürü bir borç biliriz. Allah hayırlarını kabul etsin inşallah

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası etkinlikleri düzenlendi. Her zaman olduğu gibi yine öğretmen ve öğrencilerimiz iç içe idi.

Ara

Sanatın İçindeki Matemetik eTwinning projemiz başladı.

Kas

AB Kod Haftası(Codeweek) etkinliğine okulumuz bu yıl da etkinlik oluşturarak katıldı. Öğrencilerimiz 08-22 Ekim tarihleri arasında çeşitli kodlama etkinlikleri oluşturarak bu etkinliğe katılım sağladılar.

Ekm

OKULUMUZDA AFETE HAZIRLIK İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME VE TATBİKAT DÜZENLENDİ.BU ETKİNLİKTE BİZLERE DESTEK OLAN BESNİ BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ İLK KEZ İLÇEMİZDE AÇILAN SNİNEMA İLE BULUŞTURDUK.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLAR ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.